VACCINS MET LICHAMELIJK MATERIAAL VAN GEABORTEERDE KINDEREN

Hieronder vindt u een link naar een artikel over de geschiedenis van de ontwikkeling van vaccins. Het bevat belangrijke informatie. De Foetale cellen van de W-38 cellijn zijn in privébezit. Ze zijn eigendom van de onderzoeker die de lijn heeft gestart Leonard Hayflick (mogelijk gedeeld met pharmaceutisch bedrijf Merck).

In feite zijn ze gestolen want de vrouw van wie de foetus afkomstig was, leeft nog en is identificeerbaar. Zij is nooit ingelicht en haar is nooit toestemming gevraagd om het weefsel van haar kind te gebruiken. Het feit dat de eigendomsrechten zijn gestolen van de rechtmatige eigenaar biedt misschien de mogelijkheid om de farmaceutische bedrijven die er gebruik van maken tot schadevergoedingen te dwingen en de productie tijdelijk op te schorten. In de VS zijn er immers advocatenbureau’s die werken volgens resultaatsverbindingen (geen resultaat geen kosten).

Hier is de link: https://www.nationalgeographic.com/news/2017/02/vaccine-race-history-science-politics-meredith-wadman/

Het feit dat men deze cellijn gebruikt is bovendien van aard om onderzoek naar de productie van andere, veilige en ethisch verantwoorde productiemethodes te hinderen. Met genetisch gewijzigd tabaksplanten kan men veel sneller en goedkoper veilige vaccins produceren. Dit is een echt serieus alternatief. Men vindt er veel over op het internet.

Hieronder nog twee links.
https://www.sciencealert.com/large-scale-studies-test-flu-vaccine-derived-from-tobacco-plants-for-the-first-time

https://massivesci.com/articles/covid-19-vaccine-medicago-vlp-tobacco-plant/

Reacties zijn gesloten.