Oplossing voor de pandemie.

Definitieve, goedkope en werkzame oplossing van de pandemie.

Het probleem – 

We hebben heden ten dage het hoofd te bieden aan enkele crises, met name 1) een zogenaamde “pandemie” 2) de daaropvolgende economische crisis 3) de sociale onlusten tegen de economische crisis en alle andere gevolgen van dien.
Dus de oorzaak is de “pandemie”. Er zijn mensen die ziek worden aan een zogenaamde “covid-19”, hoeveel het er ook zijn en hoeveel er ook of niet aan sterven.

Er is heel veel discussie over, wat het is, vanwaar het komt, enz…

De bedoeling is niet van daar hier op in te gaan. De bedoeling is om er radicaal mee af te rekenen, wat het ook moge zijn.

het is zelfs een soort “wereldprobleem” geworden !

De oplossing –

Ziehier een goedkope, efficiënte en definitieve oplossing daarvoor. Wat is het verschil tussen een persoon die ziek wordt en een ander persoon die niet ziek wordt aan deze covid-19?

– het principe – 

Ik heb verscheidene dokters hierover geraadpleegd en iedere specialist is het erover eens dat iemand met een goed immuunsysteem de coronavirus niet kan krijgen, of in ieder geval hem niet zal ontwikkelen en zelfs zal stoppen.  Dat geldt immers voor alle infectieziekten, door bacteriën en / of virussen enz..

– Concreet –

Als iedereen in Vlaanderen (en dat geldt voor de hele wereld) immuniteitsverhogende middelen gebruikt (vooral voor de T-cellenen de B-cellen, beide zijn nodig en nuttig), heeft die pandemie gewoon geen kans en zal ze onmiddellijk worden uitgeroeid want ze krijgt geen voet meer in huis, bij niemand meer : de virussen krijgen geen vat meer en worden door het immuniteitssysteem van het lichaam onschadelijk gemaakt.

– Welke middelen – 

Resistentie- of weerstandsverhogende middelen zijn ofwel chemisch (zoals in de ziekenhuizen wordt toegediend na een chemische behandeling tegen kanker bijvoorbeeld) of plantaardig. Ik verkies zelf biologische middelen omdat deze lichaamsvriendelijker zijn. Chemische middelen veroorzaken al gauw bijwerkingen, plantaardige middelen weinig of geen.
De meest bekende weerstandsverhogende middelen zijn : propolis en echinacea, maar er bestaan er andere die sterker zijn zoals “kattenklauw” (“cat’s claw”, of “griffe du chat”, een plant die vooral in Amerika groeit) hetgeen in de meeste natuurmiddelenwinkels te krijgen is, en zeker on line via internet. Diezelfde winkels zullen nog andere middelen ter beschikking stellen. 

Kattenklauw

Deze middelen stimuleren het ruggemerg om witte bloedcellen aan te maken.

Inderdaad :

De eerstelijnsafweer is een mechanische barrière die het binnendringen van bacteriën, virussen en schimmels tegengaat. Vooral de huid vormt de eerstelijnsafweer die bestaat uit meerdere lagen van verschillende soorten epitheelcellen.

Het gaat hier om de tweedelijnsafweer:

Mocht een ziekteverwekker toch het lichaam binnendringen, dan stuit deze op deze tweedelijnsafweer. Deze lijn bevindt zich in het bloed, in weefselvloeistof en in lymfevaten. Deze afweerlinie bestaat uit diverse typen witte bloedcellen. Het zijn deze cellen die worden aangemaakt door het ruggemerg en de afweer versterken.

inderdaad, het adaptieve immuunsysteem, ook het specifieke immuunsysteem genoemd, zorgt ervoor dat wanneer de meeste zoogdieren een eerste besmetting door een ziekteverwekker overleven, zij voor de rest van hun leven meestal immuun zijn voor deze specifieke ziekte. Dit aanpassingsimmuunsysteem is gebaseerd op immuuncellen, dat zijn witte bloedcellen, die door stamcellen in het beenmerg worden geproduceerd. Deze cellen ontwikkelen zich vaak in lymfoïde organen, al naargelang hun uiteindelijke, specifieke functie, verder uit: in de lymfeknopen, het beenmerg of de thymus.

Zie ook : https://nl.wikipedia.org/wiki/Afweer

https://nl.wikipedia.org/wiki/Immuunsysteem

Er zijn ook middelen die de weerstand niet verhogen maar ondersteunen zoals multivitaminen, genoeg nachtrust, evenwichtige voeding, geen stress enz…

– Voordelen –

Het zal niet meer nodig zijn om miljarden euros of dollars te besteden aan het ontwikkelen aan vaccins, die nog bedenkelijke bijwerkingen kunnen hebben en niet waterdicht werken, en waar men maanden zo niet jaren moet op wachten.

Deze oplossing is : onmiddellijk beschikbaar,  zal VOORAL de economie redden, faillissement en zelfmoorden verhinderen, de moraal van de bevolking opkrikken -en alles terug in het normale zetten. 

Bovendien –
indien de immuniteit op punt en peil staat worden niet alleen de virussen maar vele andere ziekten door de weerstand van het lichaam opgelost, zoals latente kanker, en alle andere bacteriële en virusziekten, parasieten enz…  

De algemene gezondheidsgraad van de ganse bevolking gaat hierdoor vooruit en er zullen bijvoorbeeld minder onkosten zijn voor de ziektesector. De mensen zullen langer gezond blijven en ook langer kunnen werken. Enz..

– een jarenlange ervaring bevestigt dat –

Ik heb het op mezelf al jarenlang toegepast. Ik heb normaal tegen kerstmis een (seizoen-)griep, gegarandeerd ! Maar sinds ik weerstandsverhogende middelen neem voor de maand december, heb ik niks meer, en als ik één symptoom bemerk van keelpijn of pijn in de borst, hoesten enz… dan neem ik een medicijn (twee gelullen kattenklauw) en binnen een uur of twee zijn die symptomen verdwenen.

Ik heb mensen met covid-19symptomen weerstandsverhogende middelen aangeraden en de mensen waren er binnen de 24 uur van af.

Deo gratias

Reacties zijn gesloten.