Valse Wonderbaarlijke medailles !

Geplaatst op  door Julien Laurent

Om te beginnen: de meestal gemagnetiseerde sacramentaliën zijn behandeld door charlatans, spiritisten of zelfs satanisten. Natuurlijk moet zo’n medaille worden begraven zonder hem met de huid aan te raken (met een stok enz.), Om te worden geneutraliseerd.

EN JA ER ZIJN ONWARE MIRACULEUZE MEDALJONS DIE CIRCULEREN , 

Valse wonderbaarlijke medailles circuleren momenteel in grote aantallen over de hele planeet. Satanische symbolen zijn er discreet in geïntegreerd.

Bovendien hebben ze waarschijnlijk satanische bezweringen ontvangen. Je mag deze medailles niet gebruiken, raak ze niet aan, maar om ze kwijt te raken, neem ze met een of twee stokjes en begraaf ze.

Je kunt ze aan een priester geven die weet hoe hij ze moet verwijderen. Gooi ze niet in de prullenbak omdat ze toch gezegend zijn. De priester zal doen wat nodig is om ze te neutraliseren.

HOE ERKENT U DEZE ONWAAR MIRACULOUS MEDALS ?

Hier is de wonderbaarlijke medaille :

 • aan de voorkant :
  • Onze-Lieve-Vrouw verplettert het hoofd van de slang die over de wereld kruipt.
  • De knie van de Heilige Maagd wordt niet naar voren gebracht zoals in de Griekse beelden. Dit is een teken van de kuisheid van Maria.

De beschadigde symbolen :

 • aan de voorkant :
  • de « dame » zet een knie naar voren
  • en we zien niet langer duidelijk een verpletterde slang.
 • op de achterkant :

1. De bovenste ster wordt centraal: de sterren symboliseren de apostelen of engelen, deze die boven het kruis staat, is een symbool van Lucifer, de “lichtdrager”.

2. De top van het valse kruis is de drager van een satanisch hoofd;

3. De M ziet zijn positie achterstevoren, omgedraaid: wat voor ons lag, loopt achter en vice versa: met andere woorden, Maria, die ondergeschikt is aan Christus, is, wordt naar voren gebracht door de eerste tak van de letter M, en (de tak die draagt) Christus wordt achtergehouden; het is om de rollen om te keren, typisch voor satan.

4. De M n ‘is niet langer verticaal maar doorgezakt: met andere woorden, het heeft geen pijlerwaarde meer, omdat geen enkele pijler’ drager is als de M geneigd is;

« Stabat Mater »: De Moeder van Jezus stond pal onder het kruis, mede offerend met hem! Maar daar is het als « in elkaar gezakt ».

5. Het zwaard doorboort het hart niet meer, maar wordt op de achtergrond geplaatst, het gaat van achter het hart.

6. Op verschillende medailles is het hart niet langer een hart maar een omgevallen en gekroonde driehoek, en het is niet langer een vlam die er over uitkijkt, maar een kop met dubbele hoorns van een bok;

7. De M en kruisassemblage is als … geslagen met dwarslijnen, zwaar aardse horizontale trillingen, in plaats van alleen een gouden omtrek te hebben.

Reacties zijn gesloten.